top of page
Vyhledat

VOUCHER NA VÝHERNÍ AUTO - CO TO JE ?

Aktualizováno: 26. 6. 2022

Rodino, jak již víte v roce 2022 hrajeme opět o auto, tentokrát o Ford Fairlane z roku 1968. Výherní auto pro 5. ročník Hollywoodu jsme hledali dlouho, až jsme našli tohohle fešáka. Ovšem co je hezké je i drahé, a tohle bylo hodně mimo náš rozpočet, ale nakonec jsme si řekli, že do toho půjdeme, i kdyby další rok mělo být výherním autem něco za pár tisíc USD. Takže tohle auto nás vyšlo na 20.000 USD, proč Vám to říkáme? Protože bychom rádi abyste pochopili, proč na tohohle krasavce bude stát los o 100 Kč více, tedy 300 Kč na místě, abyste se dostali do slosování. Je nám asi všem jasné, že abychom mohli dávat výherní vůz každý rok, tak se musí alespoň z většiny zaplatit. Ovšem abychom Vám tenhle krok trochu vynahradili, tak Vám teď dáváme možnost zakoupit si ZVÝHODNĚNÝ VOUCHER, který na akci bezplatně vyměníte výhradně na stánku HOLLYWOOD US CARS za platný LOS. A aby to celé neztratilo své kouzlo, tak těhle VOUCHERU uvolníme pouze 500ks. Zbytek z Vás, co si nestihne koupit VOUCHER online, si jej bude muset koupit na místě za již plnou cenu, tedy 300CZK.



Auto do ČR dovezla firma EUROSHIPEX, což je náš hlavní partner a přátelé a to nejen akce ale celého Hollywood US cars. Euroshipex se specializuje na námořní i leteckou přepravu jakéhokoliv zboží z USA!


Takže nyní si koupíte VOUCHER za 200 Kč, tedy za cenu na kterou jste zvyklí a na akci se s tímto VOUCHEREM zastavíte na našem HOLLYWOOD STÁNKU a provedete výměnu. A o co že hrajeme?

ZNAČKA: FORD MODEL: FAIRLANE ROK VÝROBY : 1968 MOTOR : 302cui (4,9l) V8

PRODEJNÍ CENA VOZU : 500.000 Kč+ AUTOMOBIL NA VETERÁNSKÝCH RZ




Podrobné představení vozu si necháme na video recenzi až bude vůz v ČR což bude koncem února 2022. Ale již nyní Vám můžeme říct že auto nenese žádnou rez ani žádné investice. Navíc letos bude v době výhry přihlášeno na českých RZ a výherce sním bude tedy moci ihned odjed.




688 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page