top of page
Vyhledat

3. Hollywood 2020 - první informace!

Jak jste již určitě zaregistrovali tak v roce 2020 se koná pod naší taktovkou již 3. ročník Hollywood US cars. Během prvních dvou ročníků jsme se zvládli z malého parkoviště přemístit na plochu o rozloze několika tisíc metrů čtverečních a na této ploše vybudovat na víkend zázemí pro více než 500 amerických vozů, jejich majitelů, přátel a vlastně pro celou rodinu kterou se pro Vás snažíme budovat.

V roce 2020 zlepšujeme zázemí XENA doveze VIP sprchy.

Letos zůstaneme na místě které se osvědčilo a které je kapacitně velmi dostačující, navíc Vám do areálu přivezeme spousty nových věcí a vylepšeních. Jedním z novinek bude Maxi shower truck což jak z názvu napovídá tak půjde o speciální kamionovou soupravu mimochodem v čelem s legendární Xenou ve které bublá americký šestiválec Detroit Diesel řady 60, ovšem to hlavní je návěs který táhne. V tomto návěsu se ukrývají exkluzivní a VIP sprchy a WC, to celé jsme si pro Vás připravili i jako omluvu za loňské chybějící sprchy.


Stihl Timbersports zůstává, přibudou ale soutěže s auty!

Dřevorubcí předvedli skvělou podívanou a dle ohlasů se i Vám líbily, proto je v programu necháváme, byla by to snad i škoda vzdát se tohoto v Americe oblíbeného a jedinečného sportu! Ovšem chceme do celého dění akce zapojit majitele i fanoušky amerických auťáků proto si pro Vás připravujeme pár překvapeních a také soutěží které Vás určitě nadchnou!



Auto pro jednoho z Vás, jaké?

Loni jsme jednomu z Vás předali Cadillac Eldorado, bylo to skvělé auto s duší a příběhem! Auto se bohužel různě občas objevuje na internetu na prodej, bohužel nás to velmi mrzí ale takový je život. Přiznáme že jsme si pohrávali s myšlenkou dát do smlouvy podmínku o zakázání prodeje například na rok ale nakonec nic takového dělat nebudeme, přeci jen to jak výherce s vozem naloží je již jeho věc! Prostě jednou bude Vaše se vším všudy. A co že jsme si pro Vás na rok 2020 připravili? O autě jsme měli jasnou představu už na konci prázdnin 2019 a tak začali kluci z firmy Euroshipex hledat v okolí Chicaga kde v USA sídlí daný vůz až se na konci listopadu podařilo a auto se zakoupilo. Už od prvních fotek jsme z tohoto kousku měli radost a zatím můžeme prozradit jen to že se jedná o auto z úplně jiné kategorie a že vůz je více než 40 let starý ale přesto ve výborném stavu! Automobil je již v ČR a nyní jen čekáme na 3.000 fanouška na naší události na Facebooku, ihned poté Vám tuhle pecku odhalíme.

Takže letos na 3. Hollywood US cars, se sejdeme opět v Holýšově v termínu 17. - 19.7.2020 . Vstupenky máme již v předprodeji a pokud uvažujete o návštěvě tak Vám je doporučujeme zakoupit nyní, protože nyní jsou za vcelku vtipnou stovku ano 100 Kč pro řidiče US cars a 150 Kč pro všechny ostatní tedy jak spolujezdce tak návštěvníky kteří přijdou pěšky, děti do 130 cm mají vstup ZDARMA. Vstupenky jsou opět pouze celovíkendové a opravňují Vás v pohybu po celém areálu Hollywoodu, poslechu všech kapel, ůčasti v soutěžích atd.

Vstupenky můžete zakoupit zde

Hledáme třeba tebe! Hledáme redaktory Hollywood US cars.

Píšete rádi o americe, o autech a chcete být součástí Hollywood Us cars? Právě hledáme nové redaktory pro psaní článků na náš web. Pokud máte zájem napište nám na info@hollywooduscars.com

368 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page