top of page
Vyhledat

USA Emergency services FREE ENTRY


Pohled na americké policejní auta či hasičské vozy neomrzí. Snad v každém dospělém chlapovi se v tu chvíli probouzí zpět ten malý kluk který koukal na policejní akademii stále dokola. USA emergency vozidel ať už policejních, sanitek či hasičských vozů je v ČR poskromnu a ještě méně lidí s nimi jezdí po srazech. Proto jsme se rozhodli že na letošním 6. ročníku Hollywood US cars, tyhle velké srdcaře odměníme a dáme každému řidiči záchranných složek vstup zcela zdarma.

Vstup zdarma získají opravdu jen jedinečné vozy emergency složek, tedy americké auto pouze s majákem za oknem vstup nezíská. Ale vše originální nebo udělané do co nejvíce podobnému vzhledu těchto vozů vstup zdarma dostane. Není třeba se nijak registrovat, pořadatelská služba bude mít u vjezdu jasné pokyny. Za další bychom chtěli říct že tohle určitě nebude pravidlo spíše možná každý rok vybereme nějakou skupinu jedinečných vozů které odměním za jejich zápal.


Hollywood US cars je akce převážně pro Vás, pro naší rodinu a chceme abyste si ji co nejvíce užili. Moc se na Vás všechny těšíme a věříme že letošní ročník si naplno užijeme společně.





137 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page