top of page
Vyhledat

Jak trefit na Hollywood US cars

Pokud by ještě někdo z Vás nevěděl kudy do Hollywoodu tak tady najdete přesnou polohu, odkaz na mapu i návod co dělat při příjezdu.

Areál Hollywoodu se nachází v areálu kde každoročně probíhá obrovský openair festival Pekelný ostrov, v mapách najdete jak toto označení tak označení Hollywood US cars. PŘESNÁ ADRESA Adresa: Dolní Kamenice 57, 345 62 Holýšov Souřadnice: 49.588560, 13.095932 Odkaz na GOOGLE: ZDE Odkaz na MAPY.CZ: ZDE

Cesta z Prahy - cca 80min Po dálnici D5 pojedete až na sjezd 89, směr Domažlice. Dále budete pokračovat stále po hlavní silnici číslo 26 až do Holýšova. Město Holýšov projedete celé po hlavní a až cca 300m za Holýšovem odpočíte v levo. U silnice bude vlát americká vlajka. Cesta z Č. Budějovice / Tábora - cca 120min Nejlepší cesta i s ohledem na hezké svezení bude po silnici 20 a dále E49 směrem na Blatnou, Nepomuk a dále na Plzeň. Odtud už po silnici 26 až do Holýšova. Město Holýšov projedete celé po hlavní a až cca 300m za Holýšovem odpočíte v levo. U silnice bude vlát americká vlajka.


Při příjezdu na areál Hollywoodu se dělíme na dvě party. Jedna je ta s americkými vozy, tyto vozy vjíždí přímo do areálu kde jsou odbaveny a dále parkovány pořadatelskou službou. Druhá parta jsou návštěvníci s evropskými vozy které jsou parkovány na venkovním parkovišti. Asi 100m od vstupu do areálu, před příchodem si zakoupíte vstupenky či se prokážete zakoupenou vstupenkou z předprodeje. To je vše, tak málo Vás dělí od amerického rodinného víkendu v Hollywoodu. Těšíme se na Vás 15. - 17.7. 2022 v Hollywoodu.

136 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page