top of page
Vyhledat

Cadillac Eldorado 1976 za 200 Kč - může být tvůj!


Značka: Cadillac Model: Eldorado 1976 Rok výroby: 1975 Motor: 8,2 l V8 Výkon: 210 hp (157 kW) Nájezd: 62500mi / 100.584 km Původ vozu: Chicago, IL Stav vozu: nálezový - vše funkční Cena: 200 Kč Tak takhle nějak by mohl vypadat inzerát na tento Cadillac. Musíme podotknout, že vše výše uvedeno jsou pravdivé informace! Cadillac nám do ČR dovezl náš generální partner srazu společnost Euroshipex, která se specializuje na dovoz nejen automobilů z USA! Cadillac připlul ze států koncem dubna, jeho stav je nálezový. Pouze jsme trochu nechali oživit lak vozu. Nutno říci, že ačkoliv je stav nálezový, tak je velmi dobrý. Po mechanické stránce je na vozu vše funkční a klidně s ním takto můžete jezdit po srazech několik let! Fotografie jsou autentické a jedná se přímo o výherní vůz. Abychom vyvrátili další fámu, tak zdůrazňujeme, že všechna vlastnická práva na tento vůz samozřejmě připadnou výherci, který bude vylosován 20.7.2019 na našem velkém srazu amerických vozidel v Holýšově! Takže stručně a jasně, přijďte 19. - 21.7. 2019 do Holýšova, kde mimo tento vůz bude k vidění několik dalších stovek automobilů americké výroby, dále uvidíte a uslyšíte několik různých hudebních kapel a například s také budete moci zúčastnit typické americké soutěže!

Po celý pátek a celou sobotu až do vylosování si můžete zakoupit lístky do losovací soutěže kde bude tento Cadillac jako hlavní cena! Lístek do této soutěže bude stát jen 200 Kč !

Na konci toho článku je galerie s aktuálními fotografiemi Cadillacu!

Ubytování je možné buďto v autě, ve stanu anebo v přilehlých ubytovacích zařízení, ale rozhodně doporučujeme zůstat v centru dění a na 2 noci se vzdát 100% komfortu, určitě nebudete litovat! V areálu srazu bude vše co potřebujete! O jídlo se postará několik různých foodtrucků, které Vám připraví klasické americké pokrmy, ale najdete u nás také stánek s běžným jídlem. Žízeň mít rozhodně také nebudete. Alko i nealko pivo nezajistí nikdo jiný než Plzeňský Prazdroj, který si pro Vás na náš sraz připravili specialitu (více info brzy), kdo má rád whisky, tak ho potěšíme kvalitou od JACK DANIELS ! Takže 19. - 21.7.2019 v Holýšově! Lístky máme pouze celovíkendové, tudíž za jeden vstup na všechny dny! Lístky budou samozřejmě k zakoupení na místě a nebo je za zvýhodněnou cenu můžete zakoupit v předprodeji na WWW.VSTUPENKOVNA.CZ .


989 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page