top of page
Vyhledat

Do Holýšova se v červenci sjedou stovky amerických vozů a motocyklů na pravý Americký víkend!


Už přesně za měsíc tedy 19. - 21.7. 2019 se v západočeském městě Holýšov rozburácí tisíce koní benzínových motorů. Do Holýšova se totiž sjedou stovky amerických vozů a motocyklů které sem láká akce s názvem 2. Hollywood US cars, jedná se o sraz mohutných a krásných amerických auťáků a motorek. Na akci jsou zváni všechny typy a ročníky, dorazí tak například také obrovské americké tahače, vzácní veterání nebo speciálně upravená auta. Všichni tito nadšenci a milovníci amerického železa se sjedou do prostoru, kde se každoročně koná velikánský festival Pekelný ostrov. O prostor tedy nouze nebude a auta nejsou to jediné co na akci můžete vidět.


V programu toho najedeme spoustu například úžasnou Cowboy show, kde Jimmy se svým koněm předvádějí úchvatné představení. Páteční i sobotní večer bude patřit hudbě, k poslechu zahrají kapely jako Kabát West revival, DOA, Medy Gang a mnoho dalších. Přes den bude atmosféru celé akce tvořit několik kapel čistě v Americkém stylu! Dalším obrovským lákadlem je Stihl TimberSports. Tedy profesionální dřevorubecká soutěž, ve které si 16 nejlepších dřevorubců z ČR poměří síly a budou soutěžit o postup na Mistrovství České rebupliky. V této soutěži uvidíte několik disciplín a také ty prémiové tedy disciplíny, které běžně k vidění nejsou!

Nezaujal Vás Cowboy, auta ani dřevorubci? Dobře tak, co takhle americká námořní pěchota, která dorazí se speciálními armádními vozy a vy se můžete podívat na jejich výstroj, výzbroj a techniku. Je to opět věc, kterou běžně na ulici nepotkáte a rozhodně stojí za to ji vidět naživo! Tito ostří hoši Vám mimo jiné po celou dobu akce budou zajišťovat bezpečnost v celém areálu dbejte tedy jejich případných pokynů!



Dalo by se říct, že už toho bylo dost a že to stačí, ale nestačí teď přijde to nejlepší !

Každý kdo se zúčastní naší akce tedy jak majitel amerického vozu nebo jen obdivovatel, který přijde pěšky bude mít šanci zapojit se do soutěže o tenhle nádherný Cadillac Eldorado 1976! Cadillac je plně pojízdný a v pěkném stavu, to že tedy na sraz přijdete jako pěší obdivovatel, který tiše závidí, neznamená že neodjedete jako čerstvý majitel pravého amerického křižníku!



Samozřejmě i co se týče jídla bude typicky americké a také podáváno tak jak je v zámoří běžné! Tedy z pravých foodtrucků, které si pro Vás připraví speciální hamburgery, hotdogy a další pochoutky. Pozvali jsme pro Vás ty nejlepší foodtrucky z Česka!



Na akci proběhne několik soutěží, do kterých se můžete zapojit i vy! Jednou z nich je například v zámoří velmi známá a vyhledávaná soutěž, tedy pojídání HotDogů! Kdo za 10minut spořádá více párků v rohlíků je vítěz! No to bude podívaná! :) Dále uvidíte soutěže v pojídání hamburgerů či pití tupláků piva!



Který sport je více americký než americký fotbal? Patrioty z Plzně můžete také vidět na této akci a dokonce si vyzkoušet v jaké výstroji běhají a co vše tento sport obnáší. Stále nejsme s lákadli u konce, ale něco si necháváme pro WOW efekt, můžeme Vám slíbit, že ti co letos nedorazí toho budou pekelně litovat!

Celá akce je dostupná pro širokou veřejnost, skvělý tip pro rodinu s dětmi, pro které zde bude několik atrakcí jako velké skákací hrady, skluzavky atd.


VSTUPENKY JE MOŽNÉ ZAKOUPIT NA MÍSTĚ A NEBO NYNÍ ZA ZVÝHODNĚNOU CENU 200 Kč V PŘEDPRODEJI NA PORTÁLU WWW.VSTUPENKOVNA.CZ

1 659 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page