top of page
Vyhledat

Hlavní výhra Chevrolet Corvette C3 | Video z první projížďky v USA | Proč a jak jsme k němu přišli?

Aktualizováno: 22. 6. 2020

EDIT: Tato výhra byla z důvodu COVID19 přesunuta na rok 2021, tedy na 4. Hollywood US Cars.

Sraz amerických aut v Holýšově

O tom zda se v roce 2020 vůbec objeví nějaké výherní auto na našem již 3. srazu amerik v Holýšově jsme dlouho uvažovali a váhali. Nakonec jsme se rozhodli, že do toho opět půjdeme. Samozřejmě opět s podporou firmy Euroshipex, protože narovinu bez nich by se nám auto shánělo v USA hůře a o dopravě do ČR ani nemluvíme. Když jsme se tedy koncem září domluvili, že výherní auto bude. Tak přišla na řadu otázka, co by to mělo být. Věděli jsme, že chceme trochu jinou kategorii než byl Cadillac. Ve hře byly dvě skupiny buď to pick-up stylu Ford 100 nebo nějaký sporťák. Začali jsme tedy projíždět inzeráty v USA a navzájem si posílat různá auta. V ten moment Corvetta nebyla vůbec ve hře. Až jednou jsme narazili na inzerát s krásnou černou Corvettou C3 za 12.000 USD. Z fotek bylo auto opravdu nádherné a my si říkali, že to je ono.

Vyhraj americké auto na srazu amerik - Hollywood us cars

Jenže, kdo kdy kupoval auto v USA z inzerátu, tak ví, že to není tak jednoduché a než jsme se spojili s firmou Euroshipex a oni s prodávajícím tak byla Corvette pryč. Nicméně nám to dalo jasný směr a my si řekli, že právě Corvette C3 je to, co chceme jako výherní auto na 3. Hollywood US cars. Když jsme věděli, co hledáme, tak to bylo zase o drobet snažší, ale v okolí Chicaga, kde auta hledáme nebylo Corvett nazbyt. Několik inzerátů nám uteklo nebo auta neodpovídali naší představě. Na konci listopadu přesněji 30.11. 2019 jsme do Euroshipexu poslali odkaz na inzerát právě na tohle auto. Během chvíle přišla odpověď "Corvette je k mání, dnes se na ni zajedeme podívat.". Po pár hodinách přišlo několik fotek a videí. My se během minuty rozhodli a auto se ihned koupilo. Ještě ten samý den byla Corvetta C3 naložena do kontejneru a vyslána na cestu dlouhou přes 7.000 kilometrů. O měsíc později kontejner docestoval do Prahy, takže už jen počkat na proclení a vyřízení papírů. Tohle čekání je nejdelší, ale nikdo ho nedokáže urychlit. Nicméně opět o měsíc déle přišla jasná zpráva. Corvette je připravená k vyzvednutí. Tak jsme vzali Rama s celou soupravou a vydali se do již známého skladu, opět nutné papírování, kolem páté hodiny večer konečně vidíme naživo auto, které jsme pro Vás vybrali.


Jsme nadšeni! Spokojeně nakládáme a odjíždíme směr Hollywood.

Sraz amerických aut, přijď a vyhraj auto

Nemůžeme se dočkat okamžiku, kdy tohle tajemství, které vědělo jen opravdu pár lidí z okolí Hollywoodu vykříčeme do světa. V sobotu 1.2. 2020 se scházíme v garáži, otevíráme vlek a opět jsme nadšeni. To auto je prostě boží. Pro nás je to symbol amerických sportovních aut a proto jsme tak nadšení. Tohle auto jsme vybrali a dovezli z USA ovšem ne pro sebe, ale pro jednoho z Vás! Auto jede do dílny na rychlou kontrolu a první ohlédnutí. Vše je ok, pravda, je zde pár drobností, které je třeba udělat, ale nic co by bránilo v první projížďce s tímto vozem. Musíme říct, že v interiéru není moc místa i přesto, že se rozhodně nejedná o nějakého drobečka ovšem to jakým způsobem je výkon předáván na kola je skvělý a nakonec jsme rádi, že jsme v autě, tak trochu více na těsno. Celý den testujeme, zkoušíme a zjišťujeme, co je třeba nechat opravit. Ať se vůz předává ve stavu, kdy výherce nebude muset nic řešit, ale bude mít za úkol pouze jedno sednout a jezdit. Protože to je věc, kterou si přejeme ze všeho nejvíce, aby se vůz dostal do rukou, kde alespoň nějakou chvilku zůstane, do rukou, které mu dají šanci a vezmou ho na pár srazů amerik.

Cílem Hollywood US cars, není totiž dělat z Vás výherce automobilu, který obratem zpeněžíte, ale to proč jsme Hollywood US cars založili je spojovat lidi, spojovat majitele, fanoušky a nadšence Amerických vozů.


Americká auta v Holýšově

TECHNICKÉ INFORMACE značka: Chevrolet model: Corvette C3 rok výroby: 1979 objem: 350 cu in | 5700 ccm výkon: 145 Kw stav tachometru: 80.000 mi původ: Chicago, USA dovezl: Euroshipex cena: 200 Kč + špetka štěstí





Slíbené video z první projížďky v USA, ještě před zakoupením.


První fotografie od kluků z Euroshipexu a ano přesně v tomhle kontejneru přijela/plula do ČR!

Tyhle fotografie jsou Vám možná povědomé, sdílela je na svém Facebooku právě firma Euroshipex a následně my na našem Facebooku Hollywood US cars, ale už jste nemohli tušit, že tohle je právě ta garáž, kde se schovávala naše / Vaše Corvetta.

PARTNEŘI AKCE


1 467 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page