top of page
Vyhledat

Hollywood US cars 2021 - sobotní program


V tomto článku se podíváme na hlavní den a to sobotní program. Brány areálu pro všechny návštěvník se otevřou již v 8 hod. ráno. Už od rána bude možné si zakoupit lístky do slosování o Chevrolet Corvette C3 z roku 1979. Od 9 hod. začne klání těch nejlepších dřevorubců z České republiky, kteří budou soupeřit o postup na MČR Stihl Timbersports. Můžete vidět všechny disciplíny tohoto amerického sportu a také disciplíny speciální. A to jak s motorovými pilami, ruční sekerou tak také s velkými ručními pilami.

Od 11 hod. se můžete těšit na již známého opravdového kovboje Jimyho a jeho koně, kteří jsou opravdu sehraná dvojka. V 11:30 se Vám představí krásné pinupky Hollywoodu! Před dvanáctou hodinou se můžete podívat na ukázku amerického fotbalu v podání Plzeňského týmu Pilsen Patriots. Dále v pravé poledne začne druhá část kvalifikace dřevorubců. Ve 14 hod. máme první novinku, představíme si Rodeo soutěž, v té půjde o to kdo z vás se dokáže na našem mechanickém býkovi udržet co nejdéle, pokud chcete na tuto soutěž trénovat tak můžete, od od dopoledních hodin bude tento simulátor býka přístupný zdarma! Ihned poté si můžete užít přehlídku americké námořní pěchoty. Před 15. hodinou si můžete vyzkoušet nebo se podívat na naší první speciální soutěž s jídlem.

Bude se jednat o čistě a typicky americkou soutěž v pojídání hotdogu, do této soutěže se můžete přihlásit v našem stánku Hollywood us cars. Pokud budete opravdu hladový a zvládnete za 10 min. sníst co nejvíc hotdogů získáte pravých 100$ tedy cca 2.200 Kč! Od 15 hod. se podíváme na tu nejhlučnější Ameriku která k nám dorazila.

S auty ale rozhodně nekončíme, dále si představíme Vaše káry a vyzpovídáme majitele s čím jste k nám vlastně dorazili. Sharp Roosters je název první kapely sobotního dne, zahrají Vám od 16 hodin a ihned po ní si určitě počkejte na ukázku ostrého zásahu Mariňáků. Od 17:20 se Vám opět představí Hollywoodské Pinupky a jelikož Vám určitě opět vyhládlo,

tak si dáme soutěž o druhých 100$. Tentokrát budete mít za úkol sníst burger s celým 1kg masa a to bude opravdu podívaná! :) Deset minut před šestou hodin večer začneme vyhlašovat a rozdávat poháry těm nejlepším autům srazu v jednotlivých kategoriích. Až si užijete kapelu Frozen Poppy Heads která začíná v 18:30 tak už přijde na řadu to na co všichni budete čekat, losování o Corvette C3 kterou jednomu z Vás předáme. Od 20 hodiny začne večerní mejdan, jako první se představí Three Wild Guns které bude následovat kapela Train Robbers ale to není vše ve 22hod nás čeká velkolepý Hollywood Fireworks tedy ohňostroj na který si určitě počkejte. Až nám dohraje kapela Train Robbers tak se můžete těšit na DJ který Vám zahraje ty největší americké pecky!

Pokud jste tento článek dočetli až sem tak moc děkujeme a teď si to vše představte naživo.... To bude mejdlo!

Ještě jedna důležitá informace dle vývoje situace vstupenky na místě budou a k uzavření areálu nedojde!

3 253 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page