top of page
Vyhledat

Soutěže na Hollywood US cars 2020


Na letošním již 3. ročníku Hollywood US cars se budete moci opět zůčastnit několika soutěží a to jak s americkými vozy tak jako běžný pěší návštěvník, či si koupit lístek do slosovací soutěže.

Dnes Vám tyto soutěže představíme a koukneme také na to o co budete moci hrát.


Jak jsem se již zmínil tak budeme mít několik kategorií soutěží, do některých se budou moci zapojit pouze ty s americkými vozy do některých všichni návštěvníci a do pár jen ty odvážní.


V každé soutěži budete moci vyhrát samozřejmě hodnotné ceny ale také v každé soutěži budete mít možnost vyhrát vstupenky na 4. Hollywood US cars.


Prvně se podíváme na soutěže které jsou pro majitele / řidiče amerických korábů. Zde máme 6 kategorií kde ohodnotíme ty nejlepší auta v Hollywoodu, tyto vozy bude vybírat naše Hollywoodská porota která nezná korupci ani uplácení. :-) Aby se Váš vůz mohl do těchto soutěží zařadit je potřeba mít za čelním oknem vyplněnou vjezdovou kartu řidiče, kterou obdržíte při vjezdu do areálu.



Vozy se budou vybírat v těchto 6 kategoriích:

TOP CLASSIC CAR - nejlepší veteráni TOP NEW CAR - nejlepší auta mladší 30 let

TOP DAILY CAR - nejzajímavější auta na denní jízdy do práce a do školky

TOP OFF ROAD - ty nejhezčí "tanky" které nepotřebují cestu ale stačí jim směr THE GREATEST GLOSS - leštěnky

BEST HOLYWOOD CAR - to nejlepší cos mohl v Hollywoodu potkat Všechny tyto kategorie budou odměněny poháry a cenami od našich partnerů, dále samozřejmě každý obdrží volný vstup na 4. ročník Hollywood US cars. Podmínkou účasti v těchto soutěžích je mít vyplněnou celou vjezdovou kartu.


Další soutěž pro vozy US cars je Exhaust contest, tedy soutěž o nejhlučnější vůz našeho srazu, měření bude probíhat přímo před pódiem profesionálním přístrojem a naším kamarádem a partnerem Auto Hejl Vertigo Tuning.


Další budou soutěže kterých se může zůčastnit každý kdo bude v areálu Hollywoodu. Najdete zde typické americké soutěže jako je zběsilé pojídání velkých hamburgerů na čas, pojídání hotdogů kde musíte za 5min sníst co nejvíce kusů párků v rohlíku nebo pití tupláků kde máme z loňska neuvěřitelné časy. Každý kdo se do těchto soutěží přihlásí získává automaticky volný vstup na další 4. ročník Hollywooodu.


Novinkou bude soutěž kterou jsme si pro Vás připravili s Plzeňským týmem Amerického fotbalu - Pilsen Patriots. Už jste někdy drželi v ruce míč na americký fotbal? Pokud ne měli byste začít trénovat! Dáme si totiž soutěž o nejdelší hod právě touto šišatou potvorou. Ten kdo hodí nejdále získá jeden tento míč podepsaný právě Plzeňskými Patrioty.



Slosovací soutěž, loni jste si mohli koupit lístek do slosování o Cadillac Eldorado. Letos jak jsme již avizovali výherní Corvette v soutěži nebude, na tu si musíte počkat na příští ročník. Ovšem i tak jsme se rozhodli Vás o tuto soutěž neochudit a tak i letos si můžete zakoupit lístek u našich hostesek či v našem stánku. V soutěži budou hodnotné dary od našich partnerů, najdete zde například zážitkové jízdy v amerických autech, věci z rockabilly shopu www.rocka.cz, volné vstupenky do muzem JK Classics a mnoho dalších cen. O celé soutěži vyjde ještě před srazem článek se všemi výhrami. Letos bude lístek do slosování za symbolických 50 Kč.

V neposlední řadě se můžete také těšit na několik soutěží s obrovskou ruční pilou od Stihl Timbersports!


Děláme vše pro to aby ročník 2020 byl i přes vládní opatření spojené s COVID19 velký s nabitým programem.


561 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page